WIE

STUDIE ITL


Studie ITL is een studiebureau met een waaier aan capaciteiten en een uitgebreid netwerk.

Reeds 13 jaren werkzaam als bouwkundig ingenieur en zodoende ruimschoots ervaring opgebouwd bij verschillende studiebureau's.

Zaakvoerder beschikt zowel over het diploma architectuur als het diploma ingenieur. Door beide studies met succes te hebben doorlopen zorgt dit tijdens het ontwerpproces voor een structureel ontwerp dat mooi geïntegreerd wordt in het architecturaal concept.   


De laatste jaren is het begrip 'BIM' niet meer weg te denken in de bouwsector waardoor de omschakeling naar 3D tekenen in Revit een logische stap is.


DIPLOMA'S en RELEVANTE WERKERVARINGEN

2003         DIPLOMA ARCHITECT

                   HENRY VAN DE VELDE

                   ANTWERPEN

2006          DIPLOMA INGENIEUR

                    ARTESIS HOGESCHOOL

                    ANTWERPEN

STUDIEBUREAU SIBBEX

VAN LOOY GROUP

STUDIEBUREAU VANECHELPOEL

ARCADIS

"Tijdens mijn studie architectuur ontstond de interesse voor de structurele elementen. Na mijn afstuderen ben ik aansluitend de studie bouwkundig ingenieur gestart waarvan ik tevens met succes het diploma behaalde.

Door de jaren heen heb ik op verschillende stabiliteitsbureau's gewerkt en zodoende ervaring opgebouwd. De afwisseling is nodig om een brede waaier aan projecten te kunnen realiseren. Grote bureau's doen enkel grote projecten en kleinere bureau's doen kleine projecten. Beide grootte ordes zijn uniek en daardoor zeer interessant.

Om voldoende uitdaging te hebben en een frisse kijk op projecten te kunnen bieden is verandering een must! Enkel zo wordt vermeden om in een vast stramien te komen waardoor out-of-the-box denken niet meer mogelijk is.

Het laatste jaar legde ik meer de focus op BIM. Ik ben gestart met de 3D software Revit. Op deze manier kan het architectuur- en het structuurmodel één geheel vormen. Mijn volgende doel is om tevens ook het rekenmodel hieraan te linken. Zo blijft alle informatie gekoppeld en kan de foutenlast geminimaliseerd worden.

Weer een nieuwe uitdaging !"

 

ing Tess Lenzer, 39 j

STRAKKE TIMING    -    3D    -    PROJECT IN 1 HAND

 

0468 04 00 33    -    info@studie-ITL.be 

STUDIEBUREAU - STABILIEIT - INGENIEUR BOUWKUNDE - WAPENING - BEKISTING - UITVOERINGSPLANNEN - INGENIEURSBUREAU - STUDIE